Seguim treballant dia a dia, amb la il·lusió dels que comencen però amb l'experiència dels més grans

el nostre equip

Som un grup de professionals amb la titulació adequada amb ganes i il·lusió per treballar amb nens, tot atenent les seves necessitats i aprenent dia rere dia. Pretenem oferir un medi de qualitat, estimulant, ric, adequat al nivell de l’ infant que afavoreixi l’ autonomia, l’ acció i la descoberta de l’entorn.
Per aquest motiu, les educadores de La Rialla participem en activitats i cursos diversos de formació continuada.


C

Carol

Sóc la directora de l'escola i em responsabilitzo perquè tant les activitats impartides com les instal·lacions estiguin al dia.

M

Maria

Sóc la tutora dels infants de P2. M'il·lusiona pensar que els he de preparar per fer el salt a la nova etapa del pròxim curs.

S

Sílvia

Sóc la tutora dels infants de P1. Estic motivada per afrontar tots el canvis d'aquesta edat i fer-los patíceps de totes les activitats.

G

Gemma

Sóc la tutora dels més petits, els nadons de P0. M'agrada dedicar-me als més petits i em sento satisfeta de veure'ls créixer.

N

Nerea

Sóc l'encarregada de donar suport al grup de P1. Ajudo en totes les activitats d'aquest grup i si es dóna el cas, ajudo també als altres grups.

MC

M. Carmen

Sóc la cuinera de l'escola bressol. M'encarrego que tots els infants que es queden a dinar tinguin una alimentació casolana i equilibrada.