93 182 40 58 larialla@larialla.es

Estimem la nostra escola bressol i ens agrada anomenar-la llar

les nostres instal·lacions

Sabem que les impressions sensorials que rep un nen són de vital importància pel seu futur desenvolupament.
En el Projecte de les instal.lacions, teníem clar que l’objectiu era fer una escola de qualitat, per tant, des del primer moment, en el projecte hi van col.laborar pedagogs, professors, arquitectes i d’altres especialistes, per portar a terme la instal.lació idònia combinant tots els requeriments, tant funcionals com estètics.
Tenim espais amplis amb llum i ventilació natural que ens aporta un ambient còmode i de relaxació per els infants, les nostres aules són àmplies.
Els materials triats compleixen rigorosos tests de seguretat.
Totes les instal·lacions de la Rialla estan adaptades per l’ accés de minusvàlids.

Disposem de quatre aules adaptades per als nostres petits; una per a lactants, una per a nens de P-1 i dues per a nens de P-2.

 P0-Lactants ELS CUINERS

Aquesta és l’aula dels infants de zero a un any, per tant l’organització és bàsicament còmoda; un matalàs, zona del canviador, zona de jocs de falda i l’espai de jocs. Té una llum tènue i agradable, i molt material tou apte pels més petits.

El canviador està situat dins de l’aula per tal de facilitar els canvis de bolquer.

 P1 ELS GRANGERS

Aquesta és l’aula dels nens i nenes d’un a dos anys, i per tant la disposició està adaptada a les seves necessitats.

Disposen d’un matalàs per seure o estirar-se en moments d’activitats de més baixa intensitat; i un gran espai de jocs per racons.

Te lavabo integrat, per tal de facilitar el procés de control d’esfinters que durant aquesta etapa els infants han d’assolir.

Cal destacar que l’aula disposa d’un gran finestral des d’on es veu el pati.

 P2 POLICÍES I BOMBERS

Les aules dels nens i nenes entre dos i tres anys, disposen d’espai de joc i també tenen taules i cadires per realitzar alguna activitat asseguts, per tal de fer una mica d’adaptació al P3.

El bany adaptat pels infants d’aquestes classes està situat dins la mateixa aula, de manera que facilita l’autonomia d’aquests infants.

 SALA POLIVALENT

La sala polivalent és un espai ampli que permet habilitar-lo en funció de l’activitat que s’hi vulgui realitzar.

La seva funció principal és la d’aula de psicomotricitat. També la utilitzem com a menjador o per a realitzar activitats d’experimentació.

 

* Totes les aules estan habilitades amb parquet AC8 especialitzat per centres docents d’infantil, ignífug i hidròfug.

 

EL  PATI

L’espai dedicat a l’esbarjo, disposa de mobiliari infantil d’exterior (caseta, tobogan i mobiliari infantil de jardí). Així com cotxes i motos que contribueixen al desenvolupament psicomotor dels nens.

És un espai adequat perquè els nens i les nenes hi desenvolupin activitats motrius i jocs de fantasia. Està adaptat amb gespa artificial específica per a infants per tal d’amortiguar les caigudes.

Contacte

Carrer dels Banys, 21

08530 La Garriga

93 182 40 58

617 914 787

larialla@larialla.es