93 182 40 58 larialla@larialla.es

Ser pares és acceptar que el vostre cor caminarà fora del vostre cos per la resta dels vostres dies.

Per les famílies

Descàrregues

Full d'inscripció i drets d'imatge

Descarrega’t el full

Calendari 2021 - 2022

Menú de tardor

Descarrega’t el menú

Menú d'hivern

Descarrega’t el menú

Menú de primavera

Descarrega’t el menú

Menú d'estiu

Descarrega’t el menú

Enllaços

Edu 365

Ves al web

Portal de la infància de l'ajuntament de Barcelona

Ves al web

Soc petit

Ves al web

Guia infantil

Ves al web

El bebé

Ves al web

Club súper 3

Ves al web

Sortir amb nens

Ves al web

No hi ha qui ens pari

Ves al web

Xarxa Nacional d'alberg socials de Catalunya

Ves al web

Ser padres

Ves al web

Biblioteca

Pels nens

Bona nit

Biblioteca - llibre-tela-bona-nit

‘Ens anem a dormir !!! A través de les meves suaus pàgines de tela podrem aprendre les rutines per anar al llit contents: recollir les joguines, bany, sopar, conte i … a dormir !!! Una història interactiva amb un simpàtic conillet de protagonista.

Colores

Biblioteca - colores-llibres de banyera

Una colección ideal para que los más pequeños jueguen y aprendan mientras se divierten en la bañera. Libros de baño suaves y blanditos para descubrir los colores, los números, las formas y los animales

Col·lecció Toca Toca

Biblioteca - Col·lecció toca toca

Llibres de gran format amb rimes i textos senzills, colors vius i textures diverses que conviden els més petits a experimentar a través del tacte i de la vista. Una col·lecció perquè els que encara no saben llegir comencin a manipular els seus primers llibres per mitjà del joc.

L'Erugueta goluda

L’erugueta era molt petita, però tenia una fam immensa. Així que es va passar tot el conte menjant, travessant plana rera plana. Fins que a la fi es va convertir, com totes les erugues, en papallona. Un llibre foradat de debó per la molt fartanera!

Els meus primers instruments de música clàssica

Biblioteca - els meus primers instruments de musica clàssica

Divertit llibre musical per despertar la sensibilitat musical dels més petits!

Descobreix el violí, la flauta travessera, la guitarra, la trompeta… de la mà dels compositors més cèlebres de la història de la música clàssica!

La fruita és meva

Biblioteca - la fruita és meva

Un dia, en la part més profunda de la jungla, cinc elefants descobreixen un nou arbre, un arbre molt alt, i a la part més alta de l’arbre es troba la fruita més deliciosament deliciosa que qualsevol d’ells ha vist alguna vegada. «MEVA!«, Crida cada elefant. «Meva, meva, meva, meva, MEVA!» Però, qui arribarà primer? 

Pels grans

Guia de contes i novel·les per la igualtat de gènere i la violència zero

Guia

Aquesta guia s’emmarca dins la proposta educativa e nCORatja’t , de Fundesplai, una
proposta per la igualtat de gènere i la violència zero.
Amb l’enCORatja’t pretenem educar les noies i els nois des de la seva participació
activa per construir una societat lliure de discriminacions i de qualsevol forma
de violència. Avançar cap a una igualtat d’oportunitats real entre totes les persones,
independentment del gènere.

Què es pot esperar el primer any

Biblioteca - que-es-pot-esperar-el-primer-any

Tot el que els pares han de saber sobre les cures i l’alimentació del nadó, de l’autora de Què es pot esperar quan s’està esperant. El creixement i el desenvolupament del nadó mes a mes, des de l’alimentació en cada etapa fins les estratègies de més eficàcia per fer-lo dormir. Un manual de consells pràctics: com banyar el nadó, com interpretar el seu plor, què cal comprar, quan cal tornar a la feina i consells mèdics actualitzats (les darreres novetats en vacunes, vitamines, malalties, seguretat, etcètera). 

Dormir sense llàgrimes

Biblioteca - dormir-sense-llagrimes

Segons l’opinió de l’autora d’aquest llibre, psicopediatra i especialista en el tema, «el son és un procés evolutiu i tot nen sa va a dormir correctament algun dia». No cal alterar-lo, ja que, en tant que necessitat vital, «se sincronitzarà amb les nostres necessitats en cada moment de la nostra vida».

Omple'm de petons

Biblioteca - omplem-de-petons

Ja és hora de donar una resposta raonada a totes les preguntes que es fan les mares: per què els nens no volen dormir sols?, per què ploren?, per què criden la nostra atenció?, per què són gelosos?, què és l’insomni infantil? Els dies més feliços del teu fill són a punt d’arribar. Depèn de tu.

Què es pot esperar el segon any

Biblioteca - que-es-pot-esperar-el-segon-any

Aquesta guia essencial dirigeix els pares per l’increïble segon any de la vida del seu fill i els ofereix consells i informacions valuosíssims, a més de grans dosis d’empatia i paraules tranquil·litzadores.

Un regal per a tota la vida

Biblioteca - un-regal-per-a-tota-la-vida

Amè, divertit i didàctic, Un regal per a tota la vida ofereix informació pràctica a les mares que volen donar el pit, perquè en gaudeixin plenament. El doctor González hi resol tots els dubtes que planteja la lactància materna. Com aconseguir una posició adequada? Fins quan s’ha de donar el pit? Com s’ha d’alimentar la mare?

T'escolto, t'entenc, t'estimo... i per això t'educaré se...

Biblioteca - tescolto-tentenc-testimo-i-per-aixo-teducare-sense-sentir-me-culpable

Un llibre fonamental per als pares dels segle XXI que se senten perduts enmig de teories i noves maneres d’educar als fills: per què no recuperar el sentit de ser persones adultes que eduquen i abandonar el sentiment de culpa de no estar prou temps amb els fills, de no donar-los el que necessiten o que pensin que no els estimem si els renyem?

Cinta aislante para padres

Biblioteca - cinta-aislante-para-padres

Cinta aislante para padres es una guía para conseguir establecer una relación positiva y sana con los hijos sin que «nadie se sienta como un felpudo o un dictador». Es una guía para padres que desean educar niños seguros de sí mismos, responsables, cooperativos y afectuosos. ¿Cómo? Mediante un método de no intervención en el que los padres aprenden a «decir menos, actuar menos, microdirigir menos y dejar que los niños asuman un papel activo en su vida y en la vida de la familia».

Contacte

Carrer dels Banys, 21

08530 La Garriga

93 182 40 58

617 914 787

larialla@larialla.es